ABB

Az ABB a világ egyik vezető vállalata, amely termékek és szolgáltatások széles választékát nyújtja az energetika, valamint az automatizálás területén. A vállalatcsoport korszerű megoldásaival teszi lehetővé, hogy közüzemi szolgáltató és ipari ügyfelei növeljék termelékenységüket, miközben csökkentik a környezeti ártalmakat. Világszerte több mint 100 országban az ABB csoport 140 000 munkatársa dolgozik a partnereknek nyújtott magas színvonalú, egyedi műszaki igényeknek megfelelő megoldásokon.

A cégcsoport magyarországi vállalata az ABB Kft több mint 20 éve folyamatosan bővülő termék- és szolgáltatáspalettával van jelen a hazai piacon. Magyarországon 1 200 helyszínen több mint 50 000 villamosipari berendezést telepített már, valamint az energetika és automatizálás területen számos innovatív fejlesztést kezdeményeztek, például az E-Mobility Network alapítóinak egyike is az ABB.
Az eltelt két évtized alatt az ABB Kft. több mint 200 milliárd forint értékében valósított meg projekteket a legnagyobb ipari vállalatok számára.

Fel↑