Kiemelt kép

Márkák

OSRAM

A Siemens fénytechnikai munkaterületét képviselő, müncheni székhelyű Osram GmbH egyike a világ két legnagyobb fényforrásgyártójának, és világelső az autólámpák, valamint a működtető elektronikák (ún. elektronikus előtétek) terén. Teljes árbevételének 5%-át fejlesztésre fordítja, eladásainak 40%-a öt évnél fiatalabb fejlesztésű termékből származik. Tevékenységében egyre nagyobb fontossággal bírnak a világító diódák, a LED-ek fejlesztése és gyártása. Az Osram választékában minden olyan fényforrás megtalálható, amire a háztartásokban, professzinális fénytechnikában...

tovább

Wago

wago összekötők, sorkapcsok forgalmazása2006. január 1-től a Wago termékek forgalmazását a német Wago Kontakttechik Gmbh által megalakított Wago Hungária Kft végzi. Két csoportba sorolhatók a termékeik: csatlakozástechnika és épületautomatizálás.  Főbb termékek: sorkapcsok, vezetékösszekötők, csillárkapcsok, átmenő és földelő kapcsok, kalapsines rendszerek.

...

tovább

Computherm

A Computherm egy digitális szobatermosztátokból és gázszivárgás érzékelőkből álló termékcsalád. A folyamatos fejlesztések eredményeként a termékek piacvezető szerepet töltenek be a digitális szobatermosztátok és elektronikus gázszivárgás-érzékelők területén.

 A termékek mind szolgáltatásaikban, mind megbízhatóságukban a legmagasabb igényeket is kielégítik és megfelelnek az európai szabványoknak, biztonsági előírásoknak.

 ...

tovább

Bosch

bosch kert, barkács, ipari gépek, profi gépek, ipari mérőműszerekA Bosch 1899 óta van jelen Magyarországon. Az 1991-ben újjáalapított regionális kereskedelmi kft.-ből mára jelentős vállalat-csoport, Magyarország második legnagyobb külföldi ipari munkaadója fejlődött ki. Az egyes gyártó, kereskedelmi és fejlesztési egységekhez kiterjedt kereskedő és szervizhálózat a teljes országot lefedi. Termékpalettájuk rendkívül széles; ezek közül barkács és profi szerszám gépeik, kerti szerszámaik és ipari műszereik találhatóak meg kínálatunkban....

tovább

Lena Lighting

  • A Lena Lighting SA lengyel eredetű gyártó, mely kiváló minőségű lámpatestek előállításával foglalkozik.
  • A lámpatesteket saját maguk tervezik, fejlesztik és gyártják.
  • 2005 óta a warsói értékdőzsdén is szerepel.

...

tovább

Dremel

A DREMEL csoport amerikai gyökerű cég, melyet a Bosch csoport 1993-ban vásárolt meg és vitte tovább, mint almárkát.

Az alapkoncepció olyan multi gépek megtervezése és legyártása volt, melyek magas fordulatszámuknak és fejüknek köszönhetően fémmegmunkálásra, ékszermegmunkálásra vagy akár üvegmegnukálásra is alkalmasak legyenek.

Folyamatos fejlesztések eredménye a mai korszerű termékpaletta, mely minőségével a világ vezető magasfordulatszámú szerszámok csoportja közé tartozik....

tovább

ABB

Az ABB a világ egyik vezető vállalata, amely termékek és szolgáltatások széles választékát nyújtja az energetika, valamint az automatizálás területén. A vállalatcsoport korszerű megoldásaival teszi lehetővé, hogy közüzemi szolgáltató és ipari ügyfelei növeljék termelékenységüket, miközben csökkentik a környezeti ártalmakat. Világszerte több mint 100 országban az ABB csoport 140 000 munkatársa dolgozik a partnereknek nyújtott magas színvonalú, egyedi műszaki igényeknek megfelelő megoldásokon.

A cégcsoport magyarországi vállalata az ABB Kft több mint 20 éve folyamatosan bővülő termék- és szolgáltatáspalettával...

tovább

Skil

A Skil több mint 90 év alatt kiemelkedő megbecsülést vívott ki magának. Ez a megbecsülés a több mint 130 millió eladott szerszámon, számos független (fogyasztói) teszt díjain és sok találmányon, illetve szabadalmon alapul.

1923-ban Edmond Michel feltalálta a világ első körfűrészét. Üzleti partnerével, Joseph Sullivannel együtt megalapították Skilsaw Incorporate társaságot. Ezzel kezdetét vette a sikeres elektromos kéziszerszámok csaknem végtelen sorozatának fejlesztése.

A Skil mindenki másnál jobban tudja, hogy a barkácsmunkákat illetően a legfontosabb dolog azok...

tovább

GAO

Az EverFlourish – europe GmbH. Magyarországon 2010 novemberében GAO márkanéven kezdte meg termékei értékesítését.
Stratégiájuk részeként kizárólag olyan termékek jutnak át a beszerzési folyamaton, amelyek több pontos minőségellenőrzésen és összetett kiválasztási procedúrán estek át, garantálva ezzel a kiváló ár-értékarányt és minőséget.

Letölthető anyagok:
Gao árlista 2016

(az általános árak tájékoztató jellegűek, befolyásoló hatással bír az egyéni kedvezmény, a rendelt mennyiség, importőr árváltoztatása,...

tovább

Tracon

A cég 1990-ben alakult és jelenleg 8 országban képviselteti magát. Fő tevékenységi területe a kisfeszültségű villamos készülékek és alkatrészek nagy- és kiskereskedelme, továbbá az ezek felhasználásával, alkalmazásával kapcsolatos műszaki tanácsadás. Innen származik a Cég neve is: TRAding + CONsulting, azaz kereskedelem és tanácsadás. 

 A cég dinamikusan fejlődik, évről évre bővíti a árukínálata körét és választékát.

Saját laboratóriumukban lehetőség van a forgalmazott termékek paramétereinek rendszeres ellenőrzésére....

tovább

Kanlux

 A Kanlux Részvénytársaság a lengyel világítástechnikai iparág egyik legnagyobb és legrégebben megalakult vállalata. A cég 1989.-ben jött létre, s az óta dinamikusan fejlődik. KANLUX márkájú termékek nem csak Lengyelországban, hanem egész Európában ismertek. A Kanlux Részvénytársaságnak leányvállalatai vannak még: Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Ukrajnában, Oroszországban, Bulgáriában, Németországban és Romániában. A Kanlux S.A. forgalmazza termékeit francia, angol, német, osztrák, belga, holland, svéd, dán, orosz, belorusz, moldáv, litván, lett, észt, finn, bolgár, román, szlovén, montenegrói...

tovább

További Márkák

PHILIPS
EMOS
NEOLUX
LEGRAND
GP
......

tovább

Fel↑